MENY

MegaPark - Nordens største parkevent

MegaPark - Nordens største parkevent

MegaPark har siden starten i 2005 vokst til å bli Nordens største terrengparkevent, med genuin stemning og et flott miljø, der ski- og snowboardkjørere møtes til felles moro på fjellet, kombinert med ypperlige utfordringer og elementer i alle vanskelighetsgrader. MegaPark er tilrettelagt for alle nivåer, og du vil ha det like hyggelig enten du er nybegynner eller proff. 

På MegaPark samles mer enn 800 deltagere i alle aldre, pluss fotografer, filmere og profesjonelle kjørere fra hele verden, og et hundretalls publikum over den fire dager lange eventen. MegaPark er en inkluderende event som er åpen for alle, uansett ferdighetsnivå og utstyr, og eventet fokuserer på lek og moro hvor man lærer av hverandre, ispedd med konkurranser på rails og hopp. Det bygges spesialdesignede hopp og rails til eventet under ledelse av den internasjonalt anerkjente svenske parkbyggeren Lars “Laffa” Mattsson. Det blir fotoshoots, filmshoots, konkurranser, barbeque og mye mye mer. MegaPark er i sannhet en unik event, som er inkluderende og åpen for alle. Derfor har media også fått øynene opp for arrangementet, med bl.a. solid dekning på riksdekkende TV og i aviser.

Se film fra dag to på megapark 2014. 

Se intervju med PK Hunder før Megapark 2013 

Sjekk også ut vinnerfilmene fra den store filmkonkurransen under Megapark TV. Filmkonurrransen arrangeres hvert med store premier, heder og ære til vinnerne.

Sist opppdatert: 18.12.2013 14:52